Жіночий консорціум України - це об’єднання, засноване жіночими громадськими організаціями, для забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та благополуччя дітей в Україні.

БІЛЬШЕ

Привіт наші дорогі батьки та діти!

 Привіт наші дорогі батьки та діти!

Хочемо запросити ваш щоб познайомитися з нашим Простором резильєнтності,але просто прийти посілкуватись, ми вважаємо замало.

Тому кожного разу намагаємось провести для вас та ваших дітей щось цікаве  та корисне.

Попереду Великодні свята, поки ви ще не пекли паски, пропонуємо стоврити прикраси для ваших осель.

Тому чекаємо на наших майстер класах з декору пасхальних яєць в тилі декупаж,рустік,а можливо ви такі винахідливі,що стоврите свій власний стлиь.

А ще вдома не завжди вистачає  сісти за одним столом та випити чаю усім разом,а в нас це традиція.

Коли?

20 квітня/27 квітня/4 тарвня 12.00-13.00.

Вік дітей 5-8 років

 

20 квітня/27 квітня/4 тарвня 14.00-15.00.

Вік дітей 9-11

 

20 квітня/27 квітня/4 тарвня 15.00-18.00.

Вік дітей 12-16

 

Записатися до простору можна

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScucQ0tOA5HTBUnw0OjM-Ds-jaQlI38u3QRVKsUyOa52jpu2w/viewform

Телеграм @wcu_resiliens (https://t.me/wcu_resiliens) ,

Моб. +380679190020-Простір Резильєнтності.

           +380506235846-Світлана Тарабанова,координаторка Простору.

Простір резильєнтності – це безпечне місце, де діти мають можливість поділитися своїми радощами, труднощами, поспілкуватися з однолітками, отримати навички підтримувати себе, своїх друзів, шукати мотивацію жити в такі складні часи і просто пограти.

Заняття проводяться в інтерактивному форматі, міри по безпеці під час повітряних тривог також вжито, поруч є укриття, крім того діти можуть перебувати разом із батьками.

 

Проєкт «Синергія дитинства задля дитинства», в межах якого відкрито простір резильєнтності, Жіночий консорціум України реалізує за підтримки БІСЕ (Франція).


Джерело: Жіночий консорціум України 16 квiтня 2024


Тегидіти,   батьки,   Україна,   Діти

НАШІ ПРОЕКТИ

Альтернативна доповідь про впровадження Конвенції ООН про права дитини, підготовлена дітьми

 

Гуманітарна допомога в Сумській області родинам внутрішньо переміщених осіб

Сумщина – один із тих українських регіонів, що дуже потерпає від агресії РФ, чия армія обстрілює прикордоння регіону практично щодня. Як наслідок обстрілів – відсутність електрики, тобто світла і тепла, що особливо взимку є неабиякою проблемою, особливо для родин із дітьми. Саме тому Сумщина під пильною увагою нашої команди, бо попри все регіон ще й приймає внутрішніх переселенців.
 

Голоси дітей – проти насильства щодо дитини

Слова дітей з усього світу про попередження насильства щодо дитини відобразились на сторінках книги " Голоси дітей - проти насильства щодо дитини".
 

Альтернативний звіт про дотримання Україною положень Конвенції ООН про права дитини за період з 2011 по 2018 роки (від коаліції неурядових організацій)

Альтернативний звіт про реалізацію Україною положень Конвенції ООН про права дитини є результатом спільної роботи експертів громадського сектору в сфері захисту прав дитини. Документ містить актуальну інформацію про виконання Україною положень Конвенції ООН про права дитини за період, що пройшов з моменту отримання Україною рекомендацій Комітету ООН з прав дитини стосовно розгляду останнім зведеної третьої та четвертої державної доповіді (2011 рік) по 2018 рік включно.